Merészet villantott Tóth Gabi, a nézők a bugyiját keresik - fotóval

Volt-e bugyi Tóth Gabin? Ezt találgatják az X-Faktor nézői, s ez a téma a világhálón is. A mentor ugyanis még saját vagány stílusához képest is merész szoknyákban engedte láttatni csodás lábát.
Volt-e bugyi Tóth Gabin? Ezt találgatják az X-Faktor nézői, s ez a téma a világhálón is. A mentor ugyanis még saját vagány stílusához képest is merész szoknyákban engedte láttatni csodás lábát.

Tóth Gabi a mentorházban megmutatta nőies és szexis oldalát, és egyesek szerint egyebet is. Romantikus fehér, majd dögös fekete ruhát viselt, mindkét öltözék felfedte karcsú, izmos lábát. Miközben az énekeseket hallgatta és közölte velük végső döntését, hogy kit visz magával az élő show-ba, egyre izgalmasabb élményben részesültek a nézők.

Gabi amúgy sem túl sokat takaró szoknyája ugyanis föl-le csúszkált, s a reflektorok néha bizony be is villantottak. Különösen akkor volt pikáns a helyzet, amikor Szabó Ádám ölelgette Gabit örömében. Az énekesnő sokat engedett láttatni világbajnok formájú lábából olyannyira, hogy a világhálón meg is indult a találgatás, viselt-e alsónemût?

„A ma esti adagban a csajok és a srácok jönnek, a kemény Alföldivel és a szemé­remajkakig felsliccelt szoknyában üldögélő Tóth Gabival biztos jó móka lesz” – így a comment.blog. A Borsonline-on pedig így írt olvasónk: amennyire én láttam, szerintem nem volt rajta bugyi, többször is visszanéztem és tényleg úgy tűnt.

Nos, a kérdésben a műsor kreatív főszerkesztője, Schiwert-Takács László fejtette ki véleményét. – Gabi gyönyörű nő, akinek egyszerűen csodás lába van – így Schiwert-Takács. – A nézők pedig szeretnek szép embereket nézni, ha Gabi nem lenne ennyire tehetséges énekesnô, akkor is bőven lenne keresnivaló­ja a képernyőn mert ilyen dekoratív.

S hogy viselt-e Gabi alsóneműt? A tévés szakember vicces választ adott: – Azoknak üzenem, akik látni vélték Gabi intim részeit, hogy egyetlen nő sem a combján hordja a szeméremajkait, legalább nézzenek meg egy biológiakönyvet – mondta.

A talány mindenesetre talány marad. Többé aligha nyílik lehetőségük a nézőknek arra, hogy azt találgassák, visel-e alsóneműt az énekesnő. Bájait ugyanis elrejtik a kíváncsi szemek elől. – Úgy gondolom, ez volt az utolsó lehetőség, hogy a nézők láthassák ezt az isteni lábat, mert Gabi a következő húsz adásban egy pult mögött fog ülni – zárta Schiwert-Takács László.

Még több hírért kattintson Facebook oldalunkra!